До депутатів міськради Чернігова щодо закриття митного терміналу

Звернення народного депутата В. Давиденка до депутатів міськради Чернігова щодо ситуації навколо закриття митного терміналу.

Шановні колеги!

Чернігів має бути містом для комфортного життя та максимального сприяння з боку влади діловим ініціативам. Я впевнений, це наша спільна із вами позиція. Вона має стати запорукою високого соціально-економічного розвитку міста та гуртування нашої громади.

Водночас інтереси бізнесу не можуть переважувати суспільні інтереси громади. Саме мешканці повинні визначати, яким чином зростатиме економіка міста, які галузі є для громади пріоритетними.

Позиція нашої громади щодо закриття митного терміналу на вулиці Жабинського засвідчує її високі соціальні принципи. Люди не погоджуються, аби вузькі бізнес-інтереси обмежувати якість їхнього життя. І вони довели, що готові виборювати своє право на якісне життя та здорову екологію в рідному місті.

Ця позиція громади має стати визначальною для міської влади. Упевнений, що міський голова разом із депутатами міськради здатні вирішити це питання в інтересах міста та з урахуванням очікувань бізнесу. Термінал однозначно має бути винесений із території житлової забудови. Адже це – загроза життю і здоров’ю людей.

Однак у місті є достатні площі промислових зон, де можна знайти місце для такого об’єкта. Розмістивши термінал там, влада врахує інтереси громади та сприятиме розвитку підприємництва в Чернігові. Це буде правильне збалансоване рішення на користь нашого міста. Закликаю владу почути голос громади і прийняти правильне зважене рішення.

Ще цікаві повідомлення

4 Thoughts to “До депутатів міськради Чернігова щодо закриття митного терміналу”

  1. Попса

    Да, Двиденко под себя все поджимает вот и бесится с жиру — мало ему еще всего того, что имеет! В Киев бабки от терминала все перекочуют, ну, и Козельцу, кончено, немного перепадет. Чернигов останется с дулей.

  2. Василь

    Ага, я так и поверил в бредятину! Давид вместе со своей свитой урвать хорощий кусок бабла хочет. ВОт и делает вид, что встал на защиту обездоленных...

  3. Валерий

    Давыденко молодец, что не побоялся открыто вытупить против Атрошенко и его компании, которая держит город в своих лапах! теперь не только народ, но и нардеп поддерживают инициативу переноса терминала. может хоть это заставит мера прислушаться??

  4. Парень

    Хоть один нардеп пошел против Золотого Батона и его алигархов, которым плевать на судьбы жизни и здоровье людей, Со стороны Давыденко — это смлеый поступок ибо мы помним как АТрош убирал конкурентов Нивы, надеюсь что подобный чернобыль уберут, и у нас больше не будет подбоком опасной для здоровья площадки

Не бажаєте прокоментувати?